Noticias celta b

O Celta Cadete B, ‘campión bronce’ do LFP Aspire Challenge en Qatar

[tabs tab1=»GALEGO» tab2=»CASTELLANO»][tab title=»GALEGO»]

O Celta Cadete B finalizou a súa participación na LFP Aspire Challenge de Qatar cunha nova demostración de fútbol, que nesta ocasión si recibiu o seu xusto premio. Os celestes, que foron de menos a máis no campionato e sempre ofrecendo unha extraordinaria imaxe, venceron ao Sporting con folgura por 5 goles a 1 na Final Bronze. Tras esta vitoria o conxunto da Madroa termina o torneo no quinto posto.

Os mozos canteiráns non tardaron en chamar á porta do gol. Apenas transcorrera un minuto de xogo cando Alejandro Fernández estrelou un balón contra o poste. A ameaza fíxose real poucos minutos despois. Tras un fallo do porteiro asturiano á saída dun saque de esquina, Manuel Dávila empuxou o balón ao fondo da rede para anotar o primeiro tanto olívico.

O equipo galego volveu esbozar un atractivo xogo que neste encontro si se traduciu en goles. No minuto 9, tras unha xenial combinación do Celta, Alejandro Fernández anotou a segunda diana céltica cun disparo cruzado. Case sen tempo para reaccionar, Javier Ben enviou o esférico contra a madeira. Na seguinte ocasión os da Madroa volverían acertar. No minuto 17 Marcos Alonso definiu ao pau curto e aumentou a vantaxe do cadro vigués.

O primeiro tempo, monólogo celeste, finalizou cun novo tanto do Celta. Javier Ben finalizou en gol outra xogada de elaboración cargada de calidade. O descanso chego con 0-4 no electrónico. Tras a continuación o choque igualouse, pero equipo vigués redondeou a goleada cun tanto de Joao Alves tras recoller un balón rexeitado. O único tanto do Sporting foi obra de Sandoval.

O Celta Cadete B despídese da LFP Aspire Challenge ocupando a quinta posición do campionato e ofrecendo unha imaxe espectacular desde o primeiro encontro. Os mozos celestes han demostrado que o proxecto de canteira do club non só ten un presente ilusionante, tamén un futuro prometedor.

[/tab][tab title=»CASTELLANO»]

El Celta Cadete B finalizó su participación en el LFP Aspire Challenge de Qatar con una nueva demostración de fútbol, que en esta ocasión sí recibió su justo premio. Los celestes, que han ido de menos a más en el campeonato y siempre ofreciendo una extraordinaria imagen, vencieron al Sporting con holgura por 5 goles a 1 en la Final Bronze. Tras esta victoria el conjunto de A Madroa termina el torneo en el quinto puesto.

Los jóvenes canteranos no tardaron en llamar a la puerta del gol. Apenas había transcurrido un minuto de juego cuando Alejandro Fernández estrelló un balón contra el poste. La amenaza se hizo real pocos minutos después. Tras un fallo del portero asturiano a la salida de un saque de esquina, Manuel Dávila empujó el balón al fondo de la red para anotar el primer tanto olívico.

El equipo gallego volvió a esbozar un atractivo juego que en este encuentro sí se tradujo en goles. En el minuto 9, tras una genial combinación del Celta, Alejandro Fernández anotó la segunda diana céltica con un disparo cruzado. Casi sin tiempo para reaccionar, Javier Ben envió el esférico contra la madera. En la siguiente ocasión los de A Madroa volverían a acertar. En el minuto 17 Marcos Alonso definió al palo corto y aumentó la ventaja del cuadro vigués.

El primer tiempo, monólogo celeste, finalizó con un nuevo tanto del Celta. Javier Ben finalizó en gol otra jugada de elaboración cargada de calidad. El descanso llego con 0-4 en el electrónico. Tras la reanudación el choque se igualó, pero equipo vigués redondeó la goleada con un tanto de Joao Alves tras recoger un balón rechazado. El único tanto del Sporting fue obra de Sandoval.

El Celta Cadete B se despide de la LFP Aspire Challenge ocupando la quinta posición del campeonato y habiendo ofrecido una imagen espectacular desde el primer encuentro. Los jóvenes celestes han demostrado que el proyecto de cantera del club no sólo tiene un presente ilusionante, también un futuro prometedor.