CELTA B | Imparables! Goleada con triplete de Hicham e undécimo triunfo da tempada

hicham-celtabarandina-031216.JPG

O Celta B vive un momento de forma espectacular. A confianza en si mesmos dos xogadores adestrados por Alejandro Menéndez é extraordinaria e así quedou patente no partido ante a Arandina desde o primeiro compás. O crónometro de Barreiro apenas se aproximaba ao segundo minuto de xogo cando Hicham perforou a portaría defendida por Montiel.

Esporeados por esta temperá diana, primeiro paso cara ao undécimo triunfo da tempada, os celestes marcaron o ritmo do choque en todo momento e impuxeron o seu xogo con notable solvencia. A seis minutos para o tempo morto o Celta aumentou a súa vantaxe no marcador e Hicham a súa conta goleadora.

O inicio da segunda parte estivo protagonizado por dúas expulsións que puxeron definitivamente as cousas costa arriba para a Arandina. Arroio no minuto 49 e Noite no 61 viron a segunda amarela e deixaron ao seu equipo en inferioridade numérica. Os vigueses aproveitaron a conxuntura para despacharse a gusto cunha implacable goleada. Brais no minuto 65, Joao no 75 e de novo Hicham, no minuto 79, puxeron os goles no segundo tempo.

Tras esta vitoria, a undécima da tempada, o Celta B escala momentaneamente á segunda posición da clasificación con 36 puntos, a falta de que este domingo se dispute o resto da xornada. O “Panda Team” visita a próxima semana o campo do Caudal Deportivo, situado na metade da táboa.

5-CELTA B: Néstor, Kevin, Roger, Alende, Samu, Borja Fernández, Gus (Juan Ros, min.74), Juan (Joao, min.70), Brais, Hicham (Mera, min.79), Borja Iglesias.

0-ARANDINA: Montiel, Edu Paya, Rubén Garcés, Leo Ramírez (Charlie, min.46), Sergio Noche, Rubén Arroyo, Ruba, Plaza (Saúl, min.25), Javi López (Jefte, min.71), Omar, Víctor.

Goles: Hicham, min.1, 1-0; Hicham, min.39, 2-0; Brais Méndez, min.65, 3-0; Joao Camacho, min.75, 4-0; Hicham, 5-0, min.79.

Árbitro: Montes García-Navas, do comité madrileño. Amonestou a Gus Ledes, del Celta. Expulsou con dobre amarelaa a Arroyo (min.49) e Noche (min.61), da Arandina.

Campo: Barreiro.