Derrota do filial no campo do Cacereño

borjafdez-celtabarandina

O Celta B cultivou unha derrota na súa visita ao campo do CP Cacereño. Os celestes adiantáronse ao quince minutos de xogo por medio de Fragapane, pero os locais souberon reaccionar e deron a volta ao marcador antes do descanso, ao que chegaron cunha vantaxe de 3 goles a 1. Tras a continuación Goldar recortou distancias, pero cinco minutos despois do tanto vigués o Cacereño sentenciou co definitivo 4-2.

4-CP CACEREÑO: Vargas, Ale (Palero, min.76), Gonzalo, Mansilla, Toni, Amaro (Kofi, min.76), Leo Ramírez, Cuerva, Ocaña, Aarón (Martins, min.86) e Valverde.

2-CELTA B: Iván Villar, Kevin, Samu, De Amo (Rubén Ramiro, min.70), Goldar, Borja Fernández, Luis Rioja, Jordan (Peña, min.81), Julio Delgado, Fragapane e Borja Iglesias.

Goles: Fragapane, min.16 (0-1); Ocaña, min.22 (1-1); Valverde, min.35 (2-1); Valverde, min.45 (3-1); Goldar, min.55 (3-2); Cuerva, min.60 (4-2).

Árbitro: Caucelo Sace, do colexio andaluz. Amonestou aos locais Cuerva, Kofi e Mansilla e ao céltico Goldar.

Campo: Príncipe Felipe (1000 espectadores).