O Celta B cae na cancha do Tropezón

Os celestes empataron antes do descanso, pero ao comezo do segundo tempo encaixaron en propia

O filial celeste caeu derrotado 3-1 no Campo de Santa Ana. O Tropezón adiantouse no marcador cun tanto de Álex, pero os vigueses lograron a igualada ao bordo do descanso grazas a un gol de Josep Señé. A sorte aliouse cos locais, que ao pouco de iniciarse o segundo tempo recuperaron a vantaxe no marcador cun tanto en propia porta dos célticos.

Os de Javi López loitaron ata o final para reverter o resultado. Non foi posible. A tres minutos para o final do encontro o Tropezón sentenciou cun gol de Juan.

3-Tropezón: Iván, Cote, Bustillo, Sergio Conde, Luis Alberto, Nacho, Iñaki (Daniel, min.45), Luis Glez., Sota (Igor, min.77), Rafa (Juan, min.68) e Álex

1-Celta B: Óscar Santiago, Kevin, Soto, Casas, Samu, Borja Domínguez, Borja Fernández (Javi Que, min.74), Señé, Pucheta (Jordan, min.62), Omar (Luis Rioja, min.40) e Borja Iglesias

Goles: Álex, min.31 (1-0); Señé, min.44 (1-1); Casas, propia porta, min.48 (2-1); Juan, min.87 (3-1)

Árbitro: González Hernández. Amonestou a Alejandro, Rafa, Nacho y Señé

Campo: Santa Ana