Hemeroteca canteira

O Celta B empata ante o CD Lugo no seu segundo amigable de pretempada

Os celestes adiantáronse con gol de Borja Iglesias, pero os lucenses igualaron no 90 (1-1)

O Celta B disputou este xoves o seu segundo partido de preparación nesta pretemporada, no que cultivou un empate. O equipo adestrado por Fredi mediuse a un potente rival, o CD Deportivo Lugo de Segunda División.

Os celestes adiantáronse no marcador no minuto 19. Borja Igrexas plantouse só diante do porteiro Dani Mallo, regateou e anotou a porta baleira. Bo tanto do canteirán, que recentemente ampliou o seu contrato co club vigués. O filial céltico puido aumentar a súa vantaxe no marcador, pero foi o conxunto lucense o seguinte en anotar cando xa se achegaba o asubío final. No minuto 90 Dani Pedrosa anotou tras un saque de esquina para asinar o 1-1 definitivo.

1-CD LUGO: Dani Mallo, David de Coz, Julio Camba, Jorge, Manu, Fernando Seoane, Edrosa, Laro, David Ferreiro, Miguel Escarda e Luis Fernández.

Tamén xogaron Dani Pedrosa, Jon Ander, Dalmau, Pavón, Víctor Marco, Ascariz, Pita, Iriome, Iago e Marcos.

1-CELTA B: Ángel, Kevin, Jonathan de Amo, Pablo Crespo, Pablo García, Javi Rey, Julio, Borja Domínguez, Brais, Berto e Borja Iglesias.

Tamén xogaron Igor, Iván, Jorge, Pape, Álvaro Casas, Hugo, Manu, Javi, Padín e Thaylor.

Goles: Borja Iglesias, min.19 (0-1); Dani Pedrosa, min.90 (1-1)

Campo: Camporrapado, Boqueixón (A Coruña)

Observaciones: I Trofeo Concello de Boqueixón