O Celta B lévase o Trofeo Vila de Bouzas nos penaltis

Celestes e aurinegros empataron 2-2 no tempo reglamentario. Javi Que e Peña, goleadores célticos

O Celta *B levou o Trofeo Vila de Bouzas na quenda de penaltis. Os de Torres Gómez empataron 2-2 no tempo regulamentario ante un Rápido de Bouzas que se adiantou ao dez minutos de xogo por medio de Gustavo Souto. O filial celeste logrou o gol da igualada na segunda parte, no minuto 65, cun remate de socato do mexicano *Javi Que. Apenas cinco minutos despois os locais volveron recuperar a súa vantaxe cun tanto de cabeza de Carlos Pereira. Xa no tempo de desconto Pena cabeceou un córner que colocou o definitivo 2-2 no electrónico. No lanzamento de penaltis os celestes estiveron máis acertados (3-4).