O Celta B rescata un punto ante o Órdenes

Santi Mina anotou o gol do empate ao comezo da segunda parte (1-1)

O filial céltico logrou ‘rescatar’ un punto nun partido que comezou perdendo. O conxunto local chegou ao intermedio cun 1-0 favorable no marcador, pero os de Pichi Lucas foron capaces de reaccionar nada máis comezar a segunda parte.

O mozo Santi Mina anotou o gol do empate, o seu cuarto tanto en dous partidos, no minuto 46. As Ordes quedou con dez xogadores sobre o terreo de xogo, pero o Celta B non foi capaz de aproveitar a inferioridade numérica do seu rival.

O partido finalizou en táboas tras uns últimos minutos de ida e volta, con opcións para gañar para ambos os equipos. Con leste empate o filial celeste conserva a segunda praza na clasificación e achégase un pouco máis aos playoffs de ascenso a Segunda División B.