O Celta Xuvenil División de Honra despídese da Copa do Rei

Perderon 5-2 ante o Barça no partido de volta. Na bancada contaron co apoio da peña Blau-Cel.

O Celta Xuvenil División de Honra chegaba ao Mini Estadi tras empatar 1-1 no partido de ida. Os canteiráns vigueses despediron a tempada cunha eliminatoria que non se decidiu até os últimos minutos. Babunski e Munir adiantaron ao conxunto blaugrana, pero ao fío do descanso Thaylor recortou diferenzas.

Tras a continuación o encontro mantivo a súa intensidade. Babunski volveu anotar, esta vez desde o punto de penalti, pero apenas uns minutos despois Yelko Pino devolveu a emoción ao marcar o 3-2. Os celestes buscaron con decisión o empate que lles clasificaba para os cuartos de final, pero a súa formulación valente aproveitouno o conxunto catalán para sentenciar.

Nos últimos 20 minutos de xogo anotaron Calvet e Cristian. Resultado final de 5-2 que elimina ao Celta da Copa do Rei. A pesar de todo, os xuvenís realizaron unha magnífica tempada e demostraron que serán unha xeración de futbolistas a ter en conta. O club felicita a xogadores e corpo técnico por unha campaña memorable.