Hemeroteca canteira

Remontada e vitoria do Xuvenil A ante o Sporting

O División de Honra acumula doce xornadas invicto e lidera a táboa

O Celta Xuvenil A logrou esta mañá na Madroa unha vitoria cargada de decoro ante o Sporting de Gijón. Os asturianos adiantáronse ao comezo do segundo tempo, pero os celestes deron a volta ao marcador a falta de vinte minutos para o final. O primeiro en marcar foi o mejicano Javier Que Delgado e, tan só dous minutos despois, Fede Varela puxo o 2-1 no electrónico.

O Sporting non se rendeu e cargou de emoción o encontro ao anotar o gol do empate no minuto 82. Cando o partido achegábase ao seu final e a repartición de puntos parecía asegurado apareceu de novo Fede Varela, quen a pase de Vilán marcou o tanto da vitoria, practicamente sobre a bucina.

Triunfo moi importante para o Xuvenil A, que suma doce xornadas invicto e mantense á fronte da División de Honra con 51 puntos.