Hemeroteca canteira

O filial remonta ante o Tudelano para sumar o seu cuarto triunfo consecutivo

Cuarto triunfo consecutivo do Celta B que catapulta aos celestes ao segundo posto da clasificación, a tan só dous puntos da Cultural Leonesa, líder do grupo. O Tudelano adiantouse no primeiro tempo, pero antes do descanso os de Menéndez xa igualaran o marcador cun tanto de Juan Hernández. O Celta completou a remontada cunha diana de Borja Igrexas tras a continuación, vigesimosegundo gol do santiagués.

1-TUDELANO: Pagola, Delgado, Lalaguna, Corral, Juanmi, Meseguer, Lizarraga (Ibai Ardanaz min. 81), Iñigo Ros (Bakka min. 60), Mato, Cabezas (Vega min. 66) e Ion Vélez.

2-CELTA B: Néstor, Kevin, Riera, Diego, Samu, Mera (Adri, min. 86), Borja Fernández, Luis Gustavo, Hernández (Agus, min. 88), Hicham (Brais min. 69) e Borja Iglesias.

Árbitro: Daniel Yuste (Valencia). Expulsó a Corral con dobre amarela (min. 36). Amonestou a Pagola, Ion Vélez e Mato; Alende Gus e Brais.

Goles: 1-0, min. 18: Ion Vélez; 1-1, min. 40: Juan Hernández; 1-2, min. 55: Borja Iglesias.