O fútbol volve ser inxusto co RC Celta (1-0)

O RC Celta perdeu en Valencia (1-0) nun encontro no que os de Óscar García mereceron mellor sorte. Os celestes tiveron varias ocasións antes de que o conxunto local tomara ventaxa no marcador.

A primeira parte estivo equilibrada. Rubén Blanco realizou dúas boas intervencións nos primeiros minutos e o conxunto celeste terminou na área rival ao termo dos 45 minutos. Iago Aspas e Fran Beltrán tiveron as mellores oportunidades visitantes.

A segunda metade tivo máis ritmo e os dous equipos gozaron de máis ocasións. Foi o capitán do RC Celta o que puido inaugurar o marcador pero Parejo salvou o gol baixo paus. Con todo, foron os locais os que se puxeron por diante cun gol de Soler.

1- Valencia: Jaume; Florenzi (Rodrigo, min 52), Garay (Diakhaby, min 42), Paulista, Gayà; Wass, Parejo, Coquelin, Carlos Soler; Ferrán Torres, Maxi Gómez (Gameiro, min 83)

0- RC Celta: Rubén Blanco; Aidoo, Murillo, Araujo (Sisto, min 72), Vázquez; Rafinha, Yokuslu, Fran Beltrán (Mina, min 81), Olaza; Fernández (Smolov, min 78), Iago Aspas

Goles: 1-0 Soler, min 76;

Árbitro: González Fuertes (Asturias). Amoestou a Paulista, Wass, Florenzi, Maxi, Coquelin, Jaume (Valencia CF) e a Kevin, Rafinha, Sisto (RC Celta)

Campo: Mestalla