Primeiro Equipo

O RC Celta firma un valioso empate ante o Atlético (1-1)

O RC Celta cultivou un importante punto este martes ante o Atlético de Madrid (1-1) grazas a un sensacional gol de Fran Beltrán pola escuadra. Os xogadores celestes asinaron un gran partido e reaccionaron de maneira magnífica ao gol inicial de Morata.

A primeira metade comezou cun mazazo en forma de gol branquivermello no primeiro minuto de xogo. Tras o golpe, os futbolistas de Óscar García fixéronse co control de balón e tentaron crear ocasións, aínda que o Atlético de Madrid defendeuse con moita orde.

Ao pouco de reiniciarse o encontro tras o descanso, Fran Beltrán aproveitou un centro de Brais Méndez e quitou as telarañas da portaría de Oblak. A partir de aí, o encontro estivo moi igualado e ambos os equipos pelexaron o empate até o asubío final.

1- RC Celta: Rubén Blanco (Iván Villar, min 80), Hugo Mallo, Aidoo, Murillo, Sáenz, Olaza, Beltrán, Okay, Brais (Rafinha, min 60), Aspas (Bradaric, min 90), Smolov (Mina, min 60)

1 – Atlético de Madrid: Oblak, Arias, Savic, Giménez, Lodi (Sánchez, min 70), Thomas (Herrera, min 70), Saúl, Koke, Llorente (Vitolo, min 70), Correa (Lemar, min 74), Morata (Saponjic, min 88)

Goles: 0-1 Morata. min 1; 1-1 Beltrán, min 49

Árbitro: José María Sánchez Martínez (Murcia). Amoestou a Brais, Nolito, Jorge Sáenz, Murillo (RC Celta) e a Lodi, Giménez, Herrera (Atlético de Madrid)

Campo: ABANCA Balaídos